ONS VERHAAL

De profeet Mohammed (saw) heeft gezegd: “Geef elkaar geschenken, zodat jullie van elkaar gaan houden.’’ (Al-Bukhari)

Er gaat niets boven het delen en vieren van mooie momenten. Zo kan je denken aan een zwangerschap, geboorte van een kind of het behalen van een bepaald diploma. Binnen de Islam hebben we ook speciale momenten die wij graag vieren zoals Ied-ul Fitr en Ied-ul –Adha (Suikerfeest en Offerfeest), of het verrichten van de hajd of umra (de bedevaart). Verschillende hoogtepunten en mijlpalen in ons leven waar we graag bij stilstaan.

Een viering en een geschenk gaan vaak hand in hand. Het liefst geef je dan ook een geschenk dat past bij de gelegenheid. Maar het kan nog lastig zijn om een leuk geschenk te vinden voor een aqieqah (geboortefeest), voor het vastleggen van de eerste Ramadan van een kind of wanneer iemand net de bedevaart heeft verricht. Keena staat voor verbinding, maar niet alleen voor de Islamitische gemeenschap. Keena is er ook om bruggen te bouwen. Want hoe leuk is het als jouw Islamitische buren met het Suikerfeest jou een bord koekjes komen brengen en jij een origineel geschenkje terug kan geven?!

Samen met een team van professionals zijn wij bezig met het ontwikkelen van verschillende producten die een Islamitisch karakter hebben. Speciaal en ‘custom made’ voor elke Islamitische feestdag of mijlpaal. Welke gelegenheid het ook betreft, op KEENA-gifts.com vind je hét leuke en originele cadeau om weg te geven…of om voor jezelf te houden.

keena gifts

CONTACT

Lichtenauerlaan 102
3062me Rotterdam

Email: info@keenagifts.nl